logotipo-dosvet-web
Search
Close this search box.

Prevenció Leishmània

15% de descompte durant març i abril

leishmania-promocion

Protegeix la teva
mascota de la leishmaniosi

La leishmaniosi és una de les malalties més perilloses per la teva mascota i és transmesa per la picada de l’insecte flebòtom. Presta la deguda atenció perquè pot arribar a ser mortal per al teu animal de companyia. Entre abril i octubre arriba el període de major incidència d’aquesta malaltia, especialment a les zones mediterrànies. Al nostre centre veterinari de Vilanova i la Geltrú t’ajudem a protegir-lo.

Pack Preventiu Test Leishmània + Vacuna:

Test Leishmània
Vacuna

El servei, encara que sigui en campanya, és un servei individualitzat per a cada pacient, tenim sempre en compte, l'edat, possibles patologies, etc. Truca'ns perquè t'assessorarem per determinar el millor tractament per al teu fidel amic. No t'oblidis de sol·licitar cita prèvia.

Mesures preventives

perro border collie corriendo por el campo

A DOS VET Clínica Veterinària de Vilanova i la Geltrú disposem de molts mètodes de control i diferents protocols per prevenir les malalties causades pel contagi de paràsits en gossos. Els collars antiparasitaris, que s’han de canviar cada 6, 8 o 12 meses, o la pipeta, que s’ha de posar mensualment, són algunes opcions. La vacuna o el xarop poden ser una altra mesura efectiva perquè la teva mascota tingui més defenses per combatre els paràsits en cas que arribin a infectar-la. 

Recorda realitzar revisions periòdiques per evitar el contagi i detectar l’enfermetat a temps.

Contacta amb la nostra clínica veterinària de Vilanova i la Geltrú. T’assessorarem sobre quin mètode pot resultar més adequat per al teu animal de companyia.

logotipo-dosvet-web