logotipo-dosvet-web
Search
Close this search box.

DOS VET

CENTRE VETERINARI

Més de 20 anys tenint cura de la salut de les mascotes

A la nostra clínica veterinària de Vilanova i la Geltrú posem tota la nostra energia, coneixements i afecte en cuidar els que més vols.

Equip

DOSVET Centre Veterinari de Vilanova i la Geltrú va començar la seva història al 1999 de la mà del Marc i la María José. Durant els seus més de 20 anys al davant de DOSVET han procurat aplicar els últims avenços i tècniques en els tractaments, assegurant la qualitat més gran en els seus serveis. Ho fan des de l’afecte i la professionalitat, cap als animals i els seus propietaris. Gràcies a la satisfacció dels seus clients, l’equip de DOSVET ha anat creixent per donar, com sempre, el millor d’ells.

DOSVET equipo veterinario Vilanova i la Geltrú

Els nostres serveis

Els principals serveis veterinaris de DOSVET són la Medicina Preventiva, la Medicina Interna per tractar les malalties de les mascotes, les proves diagnòstiques per detectar-les a temps, les intervencions quirúrgiques en aquells casos que siguin necessàries i altres especialitats veterinàries per oferir un servei integral als clients.

Clínica veterinària Cat Friendly

Clínica veterinària amable amb els gats. Sala d’espera, consulta veterinària i zona d’hospitalització només per a gats i adaptades a les seves necessitats per evitar l’estrès i que se sentin segurs.

Proves diagnòstiques i cirurgia

Serveis de radiologia digital, ecografia i analítiques de laboratori per obtenir diagnòstics ràpids i precisos. Cirurgies de teixits tous, tumors, preventives, com esterilitzacions i neteges bucals.

Medicina interna i Preventiva

Un servei integral per a les mascotes: vacunes, desparasitacions, revisions preventives, tractament de malalties i especialitats veterinàries per garantir la salut de les mascotes.

Instal.lacions

A la nostra clínica veterinària de Vilanova i la Geltrú trobaràs tots els equipaments necessaris per atendre la teva mascota amb la màxima qualitat i seguretat. Disposem de sales de consulta, laboratori, quiròfan i sala de radiologia. Els equips i les tècniques més avançats per prevenir i tractar les diverses patologies, així com per obtenir els diagnòstics necessaris.

Blog

Segueix-nos per informar-te de notícies, consells veterinaris, campanyes i promocions que oferim a DOSVET Clínica Veterinària de Vilanova i la Geltrú.

Opinions de clients

Treballem cada dia amb l’objectiu d’oferir un servei de la màxima qualitat als nostres pacients i un tracte honest i pròxim als nostres clients.

Cada opinió ens ajuda a continuar millorant!

logotipo-dosvet-web