logotipo-dosvet-web
Search
Close this search box.

Coneix la nostra nova web

Benvinguts a la nova web de DOSVET Centre Veterinari de Vilanova i la Geltrú. Renovem disseny i ampliem continguts per aportar tota la informació que els nostres clients i altres propietaris de mascotes puguin necessitar sobre la nostra clínica

La imatge de la nostra nova web és més fidel a la nostra marca, reforça la nostra identitat i mostra a través de les imatges fidelment qui som, els serveis que oferim, les nostres instal·lacions i els equipaments que podreu trobar a la nostra clínica veterinària de Vilanova i la Geltrú.

A més periòdicament publicarem al nostre blog notícies d’interès per a la cura de la salut de la teva mascota, així com campanyes i promocions que farem al llarg de l’any per ajudar-te a mantenir el teu fidel company sa i feliç.

Desitgem que a través de la nostra nova web també s’estengui el nostre objectiu d’aportar el millor servei i un tracte proper als nostres clients.

Et convidem a navegar la web i seguir les informacions que anirem publicant al blog per mantenir-te informat de totes les novetats.

T’esperem!

logotipo-dosvet-web