Search
Close this search box.

Serveis

Totes les atencions i tractaments veterinaris per als animals de companyia a la nostra clínica veterinària de Vilanova i la Geltrú

Serveis veterinaris a Vilanova i la Geltrú

A la nostra clínica veterinària de Vilanova i la Geltrú oferim els serveis veterinaris imprescindibles per atendre les necessitats mèdiques de les mascotes, des de la primera consulta i les proves necessàries per diagnosticar a temps les malalties, fins als tractaments i les intervencions més adequades en cada cas.

DOSVET Veterinario Vilanova Geltru Medicina interna mascotas

Medicina interna

Consultes de Medicina Interna per al diagnòstic i tractament de malalties que poden afectar els diversos sistemes, com el sistema cardíac, sanguini, respiratori, circulatori, gastrointestinal. També tractem malalties oncològiques, dermatològiques, infeccioses, renals … i problemes traumatològics.

DOSVET Veterinario Vilanova Geltru Medicina preventiva mascotas

Medicina Preventiva

Val més prevenir que curar. Per això al nostre centre veterinari de Vilanova i la Geltrú disposem de programes de vacunació, desparasitació, identificació i revisions periòdiques per mantenir a la teva mascota sana, prevenir i detectar a temps qualsevol malaltia durant totes les etapes de la seva vida.

cirugia-esterilizacion-canina-felina-dos-vet-veterinarias-quirofano

Cirugia

A DOSVET realitzem intervencions quirúrgiques de teixits tous, tumors, cirurgies preventives (com higienes bucals i esterilitzacions) i intervencions traumatològiques no complexes. Tot això amb equipaments avançats en anestèsia i monitoratge per al control de les constants vitals i garantir la màxima seguretat en tot el procés.

DOSVET Veterinario Vilanova Geltrú hospitalización de día mascotas

Hospitalizació de dia

Disposem d’una zona d’hospitalització de dia on realitzem el seguiment i les cures postoperatòries que asseguren la correcta recuperació dels nostres pacients. També la fem servir en aquells casos que necessiten diverses hores d’observació en les quals realitzem les proves diagnòstiques que ens facilitaran el diagnòstic.

DOSVET Veterinario Vilanova Geltru Oftalmologia mascotas

Oftalmologia

DOSVET Veterinario Vilanova Geltrú odontología mascotas

Odontologia

A partir dels 2 anys d’edat, el 70-80% de gossos i gats comencen a presentar en més o menys grau patologies dentals. Realitzem diagnòstics primerencs, tractaments i neteges dentals amb material específic perquè la teva mascota tingui una boca sana.

DOSVET Veterinario Vilanova Geltru Radiología mascotas

Diagnòstic per imatge

Equips d’última generació per realitzar els serveis de Radiologia Digital i Ecografia amb els quals obtenim diagnòstics ràpids i precisos. Amb aquesta tecnologia podem aconseguir imatges de gran qualitat i precisió dels òrgans interns, zona abdominal, de les gestacions, d’ossos i articulacions, tumors, etc.

DOSVET Veterinario Vilanova Geltrú equipo de laboratorio

Laboratori

Per a completar les proves diagnòstiques la majoria de les vegades es necessita realitzar diverses anàlisis clíniques i processar mostres de sang, orina, femta, teixits tous, etc. Realitzem anàlisis de sang, serològics, cultius, urianàlisi, coprològics, hormonals, citologies i biòpsies.

espacio para gatos dosvet

Espai per a Gats

El nostre centre veterinari és Cat friendly. Té sala d’espera exclusivament per a gats, on no hi ha trànsit de gossos ni altres animals per evitar l’estrès dels gats degut a les olors. Disposem d’un suport especialment col·locat a la sala d’espera per a col·locar els transportins a certa alçada i mai a terra. A més, a DOSVET disposem d’una consulta i sala d’hospitalització exclusives per a gats.

Consells per portar el gat al veterinari

A DOSVET Centre Veterinari de Vilanova i la Geltrú coneixem molt bé el comportament dels nostres companys felins i entenem les seves necessitats. Per això us facilitem aquí les pautes i els protocols a seguir sempre que porteu el vostre gat a la clínica. Obriu els següents apartats per llegir les nostres indicacions.

El gat ha de sentir-se còmode amb l’entorn, començant pel transportí. Si el gat no està familiaritzat amb el transportí, la reacció més normal que tindrà quan intentem ficar-lo a dins és de rebuig i, fins i tot, agressivitat.

El gat ha de conèixer el transportí i associar-lo positivament, per això no l’hem de mostrar només quan anem al veterinari o viatgem en cotxe, sinó que ha de formar part de l’ambient habitual del gat. Podem col·locar-lo a una habitació on el gat passi temps, per exemple.

Recompensar positivament al gat quan s’apropi, olori i estigui tranquil a prop de transportí. Pot ser una recompensa en forma de menjar, carícia o joc.

Consell: Podem començar col·locant el transportí sense la tapa del damunt, amb una manta que el gat reconegui (que sembli un llitet). Amb paciència anirem afegint peces (la part de damunt, la porta…)

Feliway: Una gran ajuda poden ser les feromones. Proporcionen al gat una sensació de calma i seguretat que ens poden ajudar a fer que se senti més a gust a l’entorn. Les trobem en forma de difusor (que podem posar a l’habitació on estigui el transportí) i en forma d’esprai (que podem posar directament al transportí).

El nostre centre veterinari és cat friendly i té sala d’espera exclusivament per gats, on no hi ha trànsit de gossos ni altres animals per evitar l’estrès dels gats a causa de les olors.

No deixeu mai el gat a terra, sinó que el podeu deixar al suport especialment col·locat a la sala d’espera per posar-hi els transportins en altura.

Si a la sala d’espera de gossos n’hi ha algun que creieu que pot estressar al vostre gat (bordant, xisclant, perquè és molt mogut…), podeu demanar a la recepció si podeu  passar a alguna consulta o deixar al gat en algun espai més tranquil on no senti ni olori altres animals.

A més a més, el nostre centre disposa d’una consulta i hospitalització exclusivament de gats.

Un cop el gat ja està familiaritzat amb el transportí i se sent a gust al seu interior, podem començar a treure’l. Idealment haurien de ser trajectes curts i en entorns tranquils.

Al contrari del què la majoria  pensa, el gat se sentirà molt millor si cobrim el transportí amb una manta que no pas si el gat veu el que hi ha a l’exterior. Tapar-lo li proporcionarà tranquil·litat i evitarà l’estrès per la situació.

Si el portem en cotxe, intentarem que el transportí quedi el més encaixat possible, per evitar el moviment.

Si el portem caminant, evitarem els carrers sorollosos amb abundants cotxes, nens, gossos… Tot això pot provocar que augmenti l’estrès del nostre gat en sentir tants sorolls als quals no està acostumat.

  1. Entendre el comportament del gat: necessiten conèixer l’entorn per sentir-se segurs i còmodes.
  2. S’ha de procedir sempre amb calma. El gat nota la nostra ansietat i això li provoca més estrès.
  3. Mai utilitzar la força o el càstig – hem de premiar positivament qualsevol apropament al transportí.
  4. El transportí ha de formar part de l’entorn – el gat ha de saber què és i què no és res negatiu.
  5. Utilitzar feromones ens ajudarà a fer que el gat se senti més a gust a dins el transportí.
  6. Un cop fora de casa, sempre taparem el transportí amb una manta per mantenir al gat tranquil.
  7. Al cotxe hem d’evitar moviments bruscos o que el transportí no sigui estable al seient.
  8. Quan arribem a la clínica, mai deixarem el gat a terra, sinó que buscarem un espai amb altura o demanarem per passar a una sala on no hi hagi més animals.