Search
Close this search box.

Contacte

Contacta amb nosaltres per reservar hora o consultar-nos els teus dubtes

Contacta amb la nostra clínica veterinària de Vilanova i la Geltrú

Consulta els nostres horaris i on trobar-nos. Aconsellem trucar per telèfon per demanar cita prèvia i aclarir qualsevol dubte sobre el tractament de la teva mascota. El nostre equip de professionals estarà encantat d’atendre’t.

Opinions de clients

Treballem cada dia amb l’objectiu d’oferir un servei de la màxima qualitat als nostres pacients i un tracte honest i pròxim als nostres clients.

Cada opinió ens ajuda a continuar millorant!

Formulari Contacte

Si ho desitges, pots posar-te en contacte a través del següent formulari.

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer de què és responsable DOSVET Centre Veterinari. Aquesta comunicació s’utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre d’acord al Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 15/1999 (LOPD) i el Reial Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD), sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

En qualsevol moment vostè pot exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i oposició, o si escau, a la limitació i / o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a C/Olérdola 1-3, Local. 08800 de Vilanova i la Geltrú, o mitjançant un correu electrònic a info@dosvet.cat

Els camps marcats amb asterisc (*) són obligatoris.